Paus Franciscus riep 2021 uit tot het jaar van Sint Jozef. Omdat Sint Jozef patroonheilige is van de Roosendaalse St. Josephkerk geeft de Sint Norbertusparochie ruim aandacht aan deze heilige.

Na vele voorbereidingen openen zij op zondag 10 oktober een mooie Jozeftentoonstelling in de Sint Josephkerk. In die tentoonstelling zullen op allerlei wijzen de zeven aspecten van Sint Jozef en zijn patronaten worden belicht: via devotionalia, vaandels, stola, beelden, afbeeldingen, actualiserende fotocollages, getuigenissen, quotes uit de bijbel en pauselijke brieven, legendes, een podcast en een kort filmpje.

De tentoonstelling is vrij toegankelijk, met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen; een vrije gift is van harte welkom.

Wanneer: van 10 oktober tot 8 december 2021 zal deze tentoonstelling elke zaterdag en zondag van 14.00-16.00 uur geopend zijn; op andere momenten alleen op afspraak via jozefjaar@sint-norbertusparochie.nl of tel. 0165-53 46 67 (doordeweeks tussen 9.00-11.30u en 14.00-16.00 uur).
Plaats:
Sint Josephkerk, Sint Josephstraat 2, Roosendaal