Wie op 30 oktober in de gelegenheid is geweest om naar de tentoonstelling over deze bijzondere vrouw uit de Bijbel te gaan, is misschien met nog meer vragen dan antwoorden thuis gekomen. In de loop der eeuwen is Maria Magdalena op zoveel verschillende manieren uit- en afgebeeld dat het je het spoor bijster kunt raken: de ene keer als deftige dame, de andere keer als “gevallen vrouw”, tegenwoordig ook als geliefde van Jezus, en na de ontdekking van het evangelie van Maria wordt zij ook als mystica gezien. Wie was zij vroeger, en wie is Maria Magdalena nu voor ons?

Kitty de Bruin en Els Ettes gaan aan de hand van beelden en teksten graag in gesprek, niet alleen met mensen die de tentoonstelling hebben gezien, maar ook met andere geïnteresseerden.

Wanneer: donderdag 4 november
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Plaats: Klooster aan de Kade, Kade 23, Roosendaal
Kosten: vrije gift
Aanmelden via: spiritinroosendaal@gmail.com