Henriette Roland Holst is een van de, zo niet dé belangrijkste dichteres, schrijfster en politiek activiste in de Nederlandse geschiedenis. Zij verbleef veel op haar landgoed ‘De Oude Buisse Heide’ tussen Achtmaal en Schijf.

Tijdens dit ‘Kruispaadje’ volgen we haar voetsporen op het Kerkepad van de Agora Hoeve naar Achtmaal en weer terug. Voorafgaand en tijdens de wandeling hoor je meer over het landgoed, maar vooral over haar opmerkelijke bewoonster. Hoe zij, door haar levensloop, het geloof in God hervond.

Wanneer: zondag 7 november 2021
Tijd: 14.00-16.30 uur
Startpunt: theekoepel Oude Buisse Heide, nabij Roosendaalsebaan 11, 4885 KC Achtmaal
Lengte van de route: circa 6 kilometer
Minimaal aantal deelnemers: 5
Kosten: geen
Inschrijven: voor 1 november 2021
Info en begeleiding: Marcella en Nic Rijnbende (06-39661978)

MELD JE AAN VIA DIT AANMELDINGSFORMULIER