Ik ben de nieuwe kerkelijk werker: Bieneke de Waal- van der Vlies. Ik ben op 1 september begonnen voor 8 uur in de week. In augustus ben ik al 2 x voorgegaan in een kerkdienst, zodoende ben ik niet helemaal een onbekend gezicht.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, heb daar lange tijd gewoond en gewerkt als geestelijk verzorger in de ouderenzorg. Op 09-09-09 getrouwd met Cor de Waal. Hij was al in het bezit van 3 kinderen en 5 kleinkinderen, die verspreid wonen. Cor is al langere tijd met de VUT / Pensioen en klust er nog aardig op los. Eind 2013 zijn we verhuisd naar Zegge. Per week werk ik 2 dagen als ouderen-pastor in de Eendrachtskerk te Zuid- Beijerland. Pastoraat heeft mijn hart en ik vind het fijn om in deze vacaturetijd een geopend hart, oog en oor voor jou te hebben.

Schroom dus niet om een beroep op mij te doen. Dat kan telefonisch of per mail. Ik hoop dat we samen een goede tijd zullen hebben.

Bieneke de Waal, tel: (0165) 327537 / 06-26806083. Email: pastor@pgrkruiskerk.nl