Hoi lieve kinderen van de Kindernevendienst,

Voor het eerst sinds een klein anderhalf jaar staat er geen online-kindernevendienst voor jullie klaar. Jullie kunnen eindelijk weer elke week live-kindernevendienst volgen bij ons in de kerk op de zondagmorgen. Net als de onlinelessen die jullie kregen van school omdat we niet naar school mochten tijdens de lockdown, stoppen wij vanaf vandaag ook met het aanbieden van de online-kindernevendienst.

Een grote opsteker naar de makers van de online-kindernevendienst. Zij hebben maar liefst meer dan 80 online-kindernevendiensten gemaakt. Maar natuurlijk een nog grotere opsteker voor jullie! Wat zijn wij trots op jullie. Elke week thuis het verhaal (zelf) lezen, liedjes zingen en de opdrachten/spelletjes/knutsels uitvoeren. We zijn blij dat jullie nu weer ‘gewoon’ naar de kindernevendienst kunnen komen. We zien jullie graag zondagmorgen in de kerk! 😊

En o ja, heel veel plezier maandag op jullie eerste schooldag!

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.