Goeiemorgen,

Wat goed dat je er ook weer bent. Wat is het alweer lang geleden dat we elkaar in de kindernevendienst in de kerk hebben gezien. Wanneer zou dat weer zijn? Over een paar weken, maanden, een jaar…? We hopen dat het snel zal zijn.

Wij denken in dagen en weken. Vandaag horen wij dat Jezus praat over eeuwig. Jezus vraagt aan God of hij eeuwig voor ons wil zorgen. Maar hoelang is eeuwig dan wel? Kunnen wij zo lang hier op aarde blijven leven?

Klik op de knop hieronder en ga naar het werkblad van de kindernevendienst en lees verder over de tekst van vandaag en je kan ook knutselen, een spelletje spelen of een puzzel maken. Veel plezier (misschien vergeet je wel gewoon de tijd)!

Werkblad KND 16 mei 2021

Veel succes en plezier deze week. 😊

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.