Fiets je mee op 2e Pinksterdag (24 mei)? De Commissie voor Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking van de Kruiskerk organiseert een Pinksterfietstocht.

Drie fietsroutes
Er zijn drie fietsroutes:
Nispen en Essen (circa 15 km met een uitbreiding tot 45 km);
Rucphen (circa 20 km) en
Wouwse Plantage, Heerle en Wouw (circa 25 km) met een optie richting Bergen op Zoom (circa 40 km).
Je kunt zelf kiezen welke fietsroute je rijdt. Elke route passeert Roosendaal. De routes zijn te combineren en je mag de route natuurlijk ook eerder afbreken. Je vertrekt vanuit huis.

Hoe werkt het
Je vertrekt (vanaf 10.00 uur) vanuit je woonadres en rijdt naar het dichts bij zijnde fietsknooppunt als startpunt op de route van jouw keuze. Je volgt de routes voor een groot deel aan de hand van fietsknooppunten. Je kunt elkaar onderweg tegen komen. Groet elkaar, maar blijf in je eigen fietsbubbel! Het is niet de bedoeling om in grote groepen te rijden. Volwassenen betalen € 7,50 per volwassenen en € 2,50 voor de kinderen (tot en met 12 jaar). Onderweg zijn er soep, versnaperingen en drankjes te koop. De opbrengst is voor het jaarproject ‘Help een stille coronaramp voorkomen!’. Het is allemaal met in achtneming van de coronaregels georganiseerd. We stoppen om uiterlijk 17.00 uur.

Breng elkaar een Pinkstergroet
Op de route kun je bekenden een Pinkstergroet (ansichtkaart) brengen. Je krijgt er een aantal kant-en-klaar mee, maar je mag natuurlijk ook zelf een Pinkstergroet maken. Een aantal namen en adressen, waar je de Pinkstergroet kunt brengen, staan in de routebeschrijving vermeld, maar je mag de groet natuurlijk ook bij andere gemeenteleden (kijk voor adressen in de gemeentegids) of bekenden in de bus doen. Heb je geen gemeentegids, dan kun je een gemeentegids via de website aanvragen.

Aanmelden via de webwinkel
Meld je voor 24 mei via de webwinkel aan
. Je kunt de fietsroutes en Pinkstergroeten op zondag 23 mei na de kerkdienst (11.00 tot en met 11.30 uur) ophalen in de Kruiskerk. Lukt dat niet, neem dan even contact op de ZWO-commissie.
Voor nadere informatie of aanmelden (via de webwinkel heeft onze voorkeur), mail, bel of app naar: zwo@pgrkruiskerk.nl of (06-51919696).

WE WENSEN JULLIE HEEL VEEL PLEZIER EN EEN HELE FIJNE FIETSTOCHT TOE!