Het (laten) dopen is gelukt – maar dan? De doop-terugkom-avond is een jaarlijks terugkerend follow-up programma. Kort en goed komt het eigenlijk hierop neer dat ouders met elkaar aan de babbel kunnen over opvoeding en geloof, wat daar zo’n beetje bij komt kijken, waar je tegenop loopt en waar jij gemak van hebt gehad. De clou is om dat met elkaar te delen. Om van anderen te leren. Om anderen te helpen. Want waarom zou ieder voor zich het wiel uitvinden als je dat ook samen kunt doen? En nog handiger, als je je voordeel kunt doen met de mislukkingen en successen van andere wieluitvinders?

Dus. Gewoon een leuke, gezellige avond waar iedereen handige ideeën op kan doen.

Wanneer: dinsdag 2 maart
Tijd: 20:15-21:30 uur
Waar: Kruiskerk
Info en begeleiding: ds. Marjo den Bakker en ds. André van den Bor

Potentiële deelnemers ontvangen van te voren een uitnodiging