We bewandelen in het leven vaak twee bergen. Bij de eerste berg streven we doelen na als carrière, status en succes. Maar als je de top van die eerste berg hebt bereikt, kan het goed zijn dat je niet van het uitzicht geniet en denkt: is dit alles? Of je valt van die berg af door iets groots als een ontslag, scheiding of het verlies van een dierbare. We kunnen tot de ontdekking komen dat dát ons niet daadwerkelijk gelukkig maakt. We gaan verlangen naar dingen die er echt toe doen. Dat is het moment waarop je de tweede berg beklimt. Op de tweede berg draait het niet meer om jezelf, maar om anderen. Daar gaat het om het nastreven van een betekenisvol leven.

In dit boek onderzoekt David Brooks hoe je die tweede berg kunt beklimmen en zinvol kunt leven in een egocentrische maatschappij. Hij richt zich hierbij op vier belangrijke pijlers die je helpen met het beklimmen van die tweede berg: een verbintenis aangaan met familie, met een roeping, met een gemeenschap of met een filosofie of geloof.

Het is een inspirerend en persoonlijk boek dat helpt te ontdekken hoe je een rijk en voldaan leven kunt leiden. Daarover gaan we 3 avonden met elkaar in gesprek.

Startdatum: donderdag 25 februari
Tijd: 20:00-21:30 uur
Waar: Kruiskerk
Minimaal aantal deelnemers: 5
Kosten: € 21,99 (boek)
Inschrijven: voor 18 februari 2021
Info en begeleiding: ds. André van den Bor

MELD JE AAN VIA DIT AANMELDINGSFORMULIER