Nederland is bijna volledig in lockdown. We hopen dat we op die manier en met een vaccin alsnog het virus de baas worden.

De Protestantse Gemeente Roosendaal (Kruiskerk) zal met ingang van zondag 20 december alleen nog online kerkdiensten houden. Dat betekent, dat er tot het einde van de nu lopende lockdown, die naar verwachting tot 19 januari zal gaan duren, we jullie niet meer kunnen ontvangen in de Kruiskerk. Hiermee willen we solidair zijn met de gesloten musea, theaters, scholen en alle anderen die door de lockdown zijn getroffenen.

Natuurlijk speelt bij het besluit óók het beperken van het aantal contactmomenten én het beheersen van het besmettingsgevaar een rol, maar daar was al volop aandacht voor, omdat tot nu toe de toegang al werd beperkt tot 30 kerkgangers. Maar vanaf nu gaat de kerk ook in lockdown.

De kerkdiensten in de Kruiskerk zijn overigens voor ieder, die dat wil, online te volgen via kerk TV. Voor meer informatie over de onze vieringen kun je terecht op onze website. Ook de kindernevendienst gaat online door en gedurende de komende weken zijn er nog andere activiteiten die, ondanks de lockdown, wel door kunnen gaan. Wil je op de hoogte blijven. Schrijf je dan in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *