Op kerstavond is er een speciale uitzending op Zuidwest TV. Het kerstverhaal zal worden uitgebeeld in een modern jasje!
Ds. Marjo den Bakker vertelt het kerstverhaal. Op verschillende locaties in de stad worden fragmenten van het kerstverhaal gespeeld door kinderen en volwassenen van de Sint Norbertusparochie en de Protestantse Gemeente Roosendaal. We horen hoe het Licht ze in beweging heeft gezet. Ze zingen er ook over aan de hand van Nederlandstalige liedjes.

De fragmenten worden afgewisseld door de correspondent (pastor Mary Zopfy) die op zoek gaat naar STER(K) Nieuws in Roosendaal en Nispen. Het kerstverhaal eindigt op een mooie locatie in Roosendaal. De uitzending is te zien om 19.00 uur en zal elk uur worden herhaald. Op TV is deze viering te bekijken bij Ziggo op kanaal 40 en bij KPN op kanaal 1420.

De uitzending is ook online te volgen via onze website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *