Ook nu de meeste winkels gesloten zijn, zijn de sterren nog goed te zien in de etalages van de 19 deelnemende winkels. Van een aantal winkels staan de cijfers en letters op de foto hierboven. Zo hoef je niet de Passage en Roselaar in, maar krijg je een aantal letters van de puzzel cadeau. Speur de anderen met behulp van het routekaartje op, maak de puzzel af en stuur die in. Het routekaartje en het werkblad kun je hier downloaden en uitprinten.

Elke winkel heeft een grote ster met daarbij een cijfer in de etalage opgehangen. Ergens anders in de etalage hangt nog een ster, of staat een kerststalletje of kerstfiguur met een letter erbij geschreven. Als je de letters in de vakjes hieronder goed achter elkaar zet, krijg je een zin die past bij STER(k) Nieuws.

Onder de goede inzendingen worden leuke prijzen verloot (zie foto). Het goede antwoord kun je t/m 26 december insturen naar: speurtocht@sint-norbertusparochie.nl. Vergeet niet je naam, adres én leeftijd erbij te zetten.

Je kunt de antwoordstrook op het tweede blad van de beschrijving ook inleveren bij of opsturen naar:
– Protestantse Gemeente Roosendaal: Sint Lucasplein 1 (Postbus 3212, 4700 GE Roosendaal)
– O.L. Vrouwekerk: Kade 23, 4703 GA Roosendaal
– St. Josephkerk: Sint Josephstraat 2, 4702 CW Roosendaal

 

Onder de goede inzenders verloten we een aantal prijzen (zie foto).

1 Reactie

  1. Irene

    Hallo allemaal! Ik heb deze speurtocht vandaag met papa gedaan en het was superleuk! O ja, het goede antwoord is haha grapje…. Daar moeten jullie echt zelf voor op sterrenjacht.
    Groetjes van Irene

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.