Omzien naar elkaar kan ook door elkaar een kaartje te sturen, bijvoorbeeld met de Kerst!

De commissie voor Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking verkoopt op de zaterdagen 21 en 28 november in de Kruiskerk kerst- en wenskaarten. Je kunt er terecht van 10.00 tot 12.00 uur. De opbrengst komt ten goede aan het jaarproject.

De kaarten zijn gemaakt door mevrouw De Geus. Ze kosten € 1,50 per stuk of € 5,00 voor een setje van 4 stuks. Er zijn ook ‘gewone’ kaarten te koop. Die kosten € 0,50 per setje.

Kun je op geen van beide zaterdagen langskomen, neem dan contact op met de ZWO-commissie en maak met hen een afspraak. Dat kan door het invullen van onderstaand contactformulier of telefonisch: 06-21871440.

Ik wil graag Kerstkaarten kopen, maar kan niet op de verkoopdagen, bel mij voor een andere afspraak