Je hebt het vast al gehoord of gelezen. De maatregelen tegen corona zijn aangescherpt. Dat betekent onder meer dat we in onze kerkdiensten helaas niet meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Je moet je daarom van te voren, via de website of telefonisch bij de dienstdoende predikant, aanmelden. Dat kan van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt op zaterdagmiddag per e-mail een bevestiging. Als er geen plaats is, krijg je voorrang bij een volgende kerkdienst. 

Vanaf het betreden van het kerkgebouw tot en met het moment dat je plaatsneemt, wordt je dringend verzocht een mondkapje te dragen.

Voor gezinnen waarvan de kinderen naar de kindernevendienst gaan, zijn de eerste rijen van vak C gereserveerd. Na het kindergesprek kunnen zij achter het orgel langs naar hun eigen ruimtes. Zo komen zij, na de overweging, ook weer terug in de kerkzaal.

Alle informatie kun je lezen op de pagina waarop je je kunt aanmelden  Uiteraard is ook het protocol aangepast aan de nieuwe vereisten. Lees die informatie s.v.p. nog eens aandachtig door.