Dit seizoen starten we met een serie wandelingen voor liefhebbers van iets meer dan een ommetje. Geen lange wandelingen, maar wandelroutes met inhoud. Vind je het leuk om samen te wandelen en ook iets te horen over stad, streek of verrassende elementen. Meld je dan aan voor één of meer van deze wandelingen.

Stadswandeling door Roosendaal langs beelden

De eerste wandeling is een stadswandeling door Roosendaal. In dit kunst-ommetje kun je kennismaken met de rijkdom van kunstwerken in de openbare ruimte die het centrum van Roosendaal te bieden heeft. Hoe zijn al deze zaken ooit tot stand gekomen?

Wanneer: zaterdag 10 oktober
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Waar: Verzamelen op de kade bij de Polar Bear
Deelnemers: minimaal 5, geen maximum
Aanmelden: voor 1 oktober
Info/begeleiding: Andrea Wildeman en Marjo den Bakker

Aanmeldingsformulier

13 + 10 =