Als jij zegt dat de Bijbel een belangrijk boek is, wat weet jij dan eigenlijk van dat boek?

Voor velen stopte het bijbelonderwijs toen ze belijdenis deden. Los van het feit of je toen al antwoorden had, staat één ding als een paal boven water: zoals je toen dacht, denk je nu niet meer. De kans dat je meer vragen dan antwoorden hebt gekregen is vrij groot. Misschien dat het daarom gewoon handig is om je Bijbelkennis weer eens wat op te frissen.

In 7 avonden lopen we in grote stappen door de Bijbel aan de hand van ‘De bijbel voor Dummies’. Najaar 2020 en voorjaar 2021. Het is handig om voor de eerste bijeenkomst de eerste 65 bladzijden te lezen.

Wanneer: dinsdag 20 oktober, 17 november, 15 december, 12 januari, 16 februari, 23 maart en 27 april
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Waar: Kruiskerk
Deelnemers: minimaal 5, maximum 10
Kosten: 14,99 Euro voor het boek
Aanmelden:
 voor 1 oktober
Info/begeleiding: André van den Bor

Aanmeldingsformulier

6 + 9 =