Ben jij al in de Kruiskerk geweest? Sinds 1 juni is er weer elke zondag om 10.00 uur een viering. De kerkdiensten kunnen ook via Kerkdienstgemist.nl worden gevolgd, maar samen beleef je de verbondenheid met elkaar toch meer.

Omdat we geen risico’s willen nemen en zoveel mogelijk mensen een plaats willen geven, willen we je vragen rekening te houden met een paar aanwijzingen:

• Kom alleen als je gezond bent;
  • Meld je van te voren aan via de website of telefonisch bij de dienstdoende predikant;
  • Houd tenminste 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Desinfecteer je handen met behulp van de gel die in de hal gereed staat;
  • Volg de looproute naar het vak waar je wilt gaan zitten. D.w.z. het eerste gangpad voor vak A of B, en het achterste gangpad voor vak C of D;
  • Ga zitten in de eerstvolgende vrije rij, gerekend vanaf de voorste naar achterste rij en schuif door tot het einde van de rij of sluit aan bij degene die er al zit, waarbij je altijd twee stoelen vrijhoudt. Zo hoeven we elkaar niet te passeren;
  • Geniet van het samenzijn en de dienst;
  • Zit je in vak A of B, verlaat, na afloop van de dienst, de kerkzaal dan via de hoofdingang of, als je in vak C of D zit, via de zijuitgang. Vanaf de achterste naar de voorste rijen.

Voor de kinderen is er oppas- en kindernevendienst. Aanmelden is niet nodig. Zij verzamelen zich in de kapel. Die is te bereiken via de deur in het voorportaal van de kerk.

Tot zondag!