Sinds maart hebben we de nieuwe Gemeentegids gereed. Het informatiedeel van de gids staat op de website, maar het deel met de huisadressen, telefoonnummers en e-mailadressen is alleen op papier beschikbaar voor leden van de Protestantse Gemeente Roosendaal. De bedoeling was om de Gemeentegids in de kerk uit te reiken, maar het coronavirus verhinderde dat. Omdat we je de gids niet langer willen onthouden, hebben we bedacht om die in de week van 21 juni persoonlijk te bezorgen (gelijk met het kerkblad Oikos). Je moet de Gemeentegids dan wel eerst bestellen. Je kan dat doen via het bestelformulier op de website. Gauw doen dus.

De gegevens in de Gemeentegids zijn bijgewerkt tot en met begin maart. Sommige gegevens kunnen in de tussentijd zijn veranderd.