Nu we niet bij elkaar kunnen komen is het fijn om op een andere manier van gedachten te wisselen. Via videobellen gaat dat best goed.
Voor wie het leuk vindt is er vanaf 7 mei a.s. wekelijks op donderdag om 20.00 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan Psalmen en Kunst.
In de Psalmen wordt zo ongeveer alles wat een mens kan overkomen onder woorden gebracht, met daar doorheen hoe mensen God hebben ervaren in wat hen overkwam en hoe ze staande zijn gebleven.
De Psalmen zijn eeuwenoude teksten, maar ze zijn nog altijd heel actueel. Al kost het soms wat moeite om die vertaalslag te maken. Daarom is het mooi om het lezen van de Psalmen met elkaar te doen. Ook kunnen bijvoorbeeld schilderijen, muziek en gedichten over Psalmen ons helpen om er dichterbij te komen.
Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar ds. Marjo den Bakker (m.j.den.bakker@pgrkruiskerk.nl) en zij nodigt je uit voor donderdag 7 mei a.s. We beginnen voorlopig met ongeveer vijf donderdagavonden. Maar daar kunnen we het met elkaar nog over hebben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *