Al eerder schreef onze dominee, André van den Bor, in zijn weblog over de weigering van de gemeente Roosendaal om zich aan te sluiten bij andere Nederlandse gemeenten die bereid zijn om vluchtelingenkinderen uit Griekenland op te nemen. Zijn zorg heeft hij omgezet in een initiatief om, gezamenlijk met Roosendaalse prominenten, kerken, politieke partijen en andere maatschappelijke organisaties, een een open brief te schrijven aan het Roosendaalse college van burgemeester en wethouders om hun beslissing te herzien.

ZuidWest TV pikte het nieuws op en berichte uitgebreid over de oproep. Han van Midden, burgemeester van Roosendaal, liet weten dat het college de beslissing opnieuw serieus in overweging gaat nemen. Lees, kijk en luister hier naar het bericht op ZuidWest TV.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *