Jullie eerste vakantieweek is alweer voorbij, of misschien is het de komende week voor sommigen juist pas vakantie. We zitten al zo lang thuis en ja, ook in je vakantie kan en mag je niet wat je anders zou willen doen. Naar de kerk gaan mogen we ook nog niet, dus houden we onze kindernevendienst weer gewoon thuis.

We hebben voor jullie op de website een kindernevendienst gezet. Je kan er verder lezen over het volk dat door de woestijn trok. Ook zij dachten dat er nooit een eind aan kwam. Maar ook bij hen werd steeds weer duidelijk dat God met hen mee ging.

We hebben natuurlijk niet alleen een verhaal. Je kan ook kleuren, knutselen of een spelletje doen. Bekijk, download en/of print hier de Kindernevendienst voor deze week. Laat je lekker voorlezen of lees zelf! De knutselopdracht sluit aan op één van de opdrachten uit de Kindernevendienst van vorige week. Namelijk het maken van een kijkdoos uit de Week na Pasen

Tot volgende week weer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *