‘Een teken van leven’ is het Paasproject van de kindernevendienst. Nu we niet meer samenkomen, lijkt het wel of er geen ‘teken van leven’ is. Je mag zoveel niet: niet naar school, niet bij vriendjes of vriendinnetjes spelen of bij opa en oma langs en we zien veel verdriet om ons heen. En toch zijn er ‘tekenen van leven’. Kijk maar naar de bloemen, die in de lente opkomen; hoor de vogeltjes in hun nest. Ook jij kan ‘een teken van leven’ geven, een teken van hoop!

We willen je vragen om een boeket met bloemen te maken. Van papier en karton of van andere knutselspullen, maar het mag natuurlijk ook gewoon een bosje bloemen zijn.  Laat ons per e-mail weten dat je meedoet. Dat kan via tekenvanleven@pgrkruiskerk.nl of het aanmeldformulier en doe mee. Je krijgt van ons dan een adres waar je jouw boeketje mag brengen. Zo kan jij een kleurig ‘teken van leven’ geven. Doe je mee?

2 Reacties

 1. Dinie van Graafeiland

  Beste kindernevendienst, Luuk!

  Heel erg bedankt voor het mooie boeketje van je. Het krijgt een ereplaats.
  Jammer dat ik er niet was en ik hoop dat je dit zal lezen.

  Fijne Paasdagen

 2. Hannie Amperse

  Beste Leiding & kinderen van de Kindernevendienst,

  Wat ben ik blij verrast met de mooie gele tulpen, zelf gemaakte bloemen met kleine paasattentie en bovendien een Paaswens voor mij. Dit doet me heel goed te weten, dat er toch zoveel betrokkenheid is tussen ons van de PGR. Omzien naar elkaar in deze voor iedereen heftige tijd, die we mee moeten maken tijdens de Coronacrisis. Blijf gezond en kijk naar elkaar om op wat voor manier ook ! Fijne Paasdagen en houd moed en geduld !

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *