Voor de jongeren is sinds zondag 5 april om 14.00 uur de online PaasChallenge van start gegaan. Je kunt nog steeds meedoen! dit Paasspel willen we met de jongeren ontdekken dat Jezus de angst niet weghaalt, maar Hij geeft je iets nieuws, iets extra’s. Jezus haalt je niet weg uit het gevaar maar Hij geeft liefde, hoop, rust, vertrouwen, geloof, moed om de situatie aan te kunnen. Of om andere mensen in dezelfde toestand iets te geven wat jij net van Jezus hebt ontvangen.

De jongerendienst leiding stuurt aan de deelnemers via whatsapp verschillende challenges: puzzels, t creatieve en doe-opdrachten waarmee punten verdiend kunnen worden. Het spel wordt thuis gespeeld, samen met minimaal 1 ouder of broer/zus. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je wel graag meedoen? Leuk! Stuur een appje naar 06-51222204.