Zondag 8 maart is het zo ver, de Gavenveiling voor de Jongerenreis. We nodigen je van harte uit om, na afloop van de kerkdienst, mee te doen aan de Gavenveiling. Uiteraard kun je eerst een kopje koffie of thee halen. De veiling is in de kapel van de Kruiskerk, we beginnen om circa half 12. Tijdens de veiling zorgen de jongeren voor een klein hapje. Voor de kinderen is er oppas. Er zijn kleurplaten, spelletjes en er is iets lekkers en limonade.

Er worden ruim 40 veilingitems aangeboden, groot en klein, voor ieder wat wils. Van taart tot zeiltocht, van knipbeurt tot professionele fotoshoot. Alle aanbieders heel erg bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie diensten en producten! De opbrengst gaat naar de Jongerenreis en de projecten die we bezoeken in Zuid-Afrika. Voor meer informatie zie de website van de Jongerenreis.

We hopen dat jullie allemaal naar de veiling komen en een mooi bod doen op één of meer van de veilingitems. Er kan betaald worden met contant geld, collectebonnen, acceptgirokaart, eenmalige machtiging of een Tikkie.

Op het einde van de veiling verloten we ook nog een leuke prijs onder de aanwezigen!

Tot zondag in de kapel.
Jongerenreis 2020