Op zondag 8 maart 2020 organiseren de jongeren van de Kruiskerk een Gavenveiling. Deze zal plaatsvinden na de kerkdienst, je hoeft er dus niet speciaal voor te komen, je bent er al! De opbrengst is voor de Jongerenreis 2020 en de projecten die zij bezoeken.

De gavenveiling
Bij een gavenveiling worden diensten en andere gaven geveild. Dit kan van alles zijn, van het bakken van een taart, het geven van een workshop, het doen van de strijk voor iemand anders, oppassen, het beschikbaar stellen van een stacaravan of vakantieverblijf voor een nachtje of een weekendje, het maken van een pan soep, het geven van een dinertje, enzovoorts.

Op dit moment hebben ze al een aantal heel leuke veilingitems ontvangen:
– Een high-tea voor 6 personen bij je thuis;
– Een (gezins)fotoshoot door een professionele fotografe voor 5 personen;
– Een zeiltochtje met schipper;
– Een overnachting in een gezellige, sfeervolle B&B in Aalten voor 2 personen;
– Een gezellige bierproeverij voor 4 personen bij jou thuis;
– Het organiseren van een super gaaf kinderfeestje;
– Een geboortestoeltje (stoeltje beschilderd met de afbeelding van het geboortekaartje);
– Een leerzame en smaakvolle workshop Ofyr-barbecue voor max. 6 personen;
– Het invullen van je belastingaangifte door een expert;
– Adviesgesprek estateplanning of ondernemen: wil je een gesprek over jouw testament? Of hoe kun je vermogen aan je kinderen overdragen? Hoe start je een onderneming? Met dit soort vragen kun je terecht bij de aanbieder van deze gave. Je krijgt een professioneel advies van een expert;
– Een lekkere mangokwarktaart met verse mango.

Maar we kunnen nog wel meer gebruiken! Wil jij ons helpen?

De planning
Tot en met 15 februari kun je jouw gaven aan ons doorgeven. In de nieuwsbrief vind je een aanmeldingsformulier. Vul dat s.v.p. in en stuur het ons toe. Hoe dat werkt lees je in de nieuwsbrief. Voor vragen kun je ons mailen jongerenreis@pgrkruiskerk.nl, of bellen, appen of sms’en naar
06-12972573 (Francisca Quartel) of naar 06-38487630 (Désirée Roovers).
Vanaf 23 februari kan iedereen vast gaan bieden op de aangeboden gaven! Let op onze Facebookpagina en website en het informatiebord in de ontmoetingsruimte.
Zondag 8 maart is de eindveiling na de kerkdienst in de Kruiskerk.
Noteer deze datum vast in je agenda!