Eenzaamheid is een steeds groter probleem. De Kruiskerk en de Roosendaalse Uitdaging slaan de handen ineen tegen de eenzaamheid en komen in actie. Wil jij ook iets doen tegen de eenzaamheid? Dan ben je van harte welkom om mee te denken en doen. Hoe?

Dinsdag 18 februari – Dromen
Op dinsdag 18 februari a.s. organiseren we een eerste bijeenkomst. We gaan uiteen in kleine werkgroepjes, die brainstormen hoe zij samen iets tegen eenzaamheid kunnen doen. Ook al kun je niet op de vervolgavond, iedereen is welkom om mee te dromen.

Donderdag 27 februari – Denken
Op donderdag 27 februari a.s. werken we de ideeën uit tot concrete plannen. Wat gaan we precies doen, waar doen we dat, wat hebben we nodig en wie doet wat? Aan het eind van de avond hopen we een paar goede plannen klaar te hebben.

Vrijdag 13 – en zaterdag 14 maart – Durven
Tijdens de actiedagen van NLDoet gaan we onze plannen uitvoeren. Onze plannen gaan van durven naar doen.

Dinsdag 24 maart – Delen
Op dinsdag 24 maart delen we onze ervaringen. Wat hebben we gedaan, wat kwamen we tegen, etc.

Alle avonden beginnen om 20:00 uur in de Kruiskerk. De activiteiten vinden plaats tijdens NLDoet op 13 en 14 maart. Tijd en duur hangen af van de plannen die we maken.

DOE JE OOK MEE? Meld je dan per e-mail aan bij ds. Marjo den Bakker.