Het is een goede traditie van de Kruiskerk om elk jaar een Kerstgroet te brengen aan alle gemeenteleden en andere belangstellenden. Dit jaar kun je de Kerstgroet vanaf zondag 8 december a.s. meenemen van de (folder)tafel(s) in de ontmoetingsruimte van de Kruiskerk, voor jezelf, maar ook om op te sturen of uit te delen aan anderen. Op 18 december verschijnt de Kerstgroet in de Roosendaalse Bode. Omdat we het belangrijk vinden de Kerstboodschap door te vertellen. Om, iedereen die het horen wil, te laten weten waar het met Kerst echt om draait. Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens één van de vieringen op of rondom de Kerstdagen. Die vind je op achterzijde van de Kerstkaart. Je bent van harte welkom!