Vele jaren werden er vanuit onze kerk rond deze tijd schoenendozen gevuld voor de actie Schoenmaatjes van Edukans. Helaas is Edukans met deze actie gestopt. Gelukkig gaat de Actie4Kids als project van GAiN wel door met dit mooie project. Naast een schoenendoos vol spulletjes krijgt een kind dat misschien nog nooit een cadeau heeft gekregen, een boekje met Bijbelverhalen uitgereikt. Beiden worden als een waardevolle schat ontvangen door de kinderen, heb ik ervaren toen ik ooit die prachtige schoenendozen met Actie 4 Kids mocht uitdelen. Dit jaar worden er in onze kerk geen spullen om schoenendozen mee te vullen ingezameld in onze kerk, maar als u toch wilt meedoen aan deze actie wordt dat natuurlijk heel erg gewaardeerd. Op woensdag 13 november 14.30 – 17.00 uur en zaterdag 16 november 9.30 – 13.00 uur kunt u uw bijdrage inleveren bij de Evangelische Gemeente Roosendaal, Benedendonk 1.

Gevulde, versierde schoenendozen zijn erg welkom, maar ook losse spullen waarmee dozen zo nodig kunnen worden aangevuld zijn erg fijn. Zo krijgt ieder kind een goed gevulde schoenendoos. Over deze actie staan folders in de folderkast in de ontmoetingsruimte. Zijn die op of mocht u vragen hebben, dan mag u met mij contact opnemen.

Groeten, Marieke Stolk – marieke.stolk.voogt@gmail.com