Terug naar de kern. Zo’n oproep hoor je vaak. Ook in de kerk. Als wij in de kerk teruggaan naar de kern, waar komen we dan uit? Nou, bijvoorbeeld bij Handelingen 2 vers 46. Daar wordt verteld dat de eerste christenen trouw bij elkaar kwamen. Samen eten. Eenvoudig. Vrolijk. Hoe moeilijk kan het zijn?

Dit seizoen starten we op zondag 8 september met samen eten. Lekker eenvoudig. Leuk vrolijk. De kerk is open om 10:00 uur. Dan beginnen we met een kopje koffie of thee met een lekker stuk taart erbij. Om zesentwintig minuten over tien begint een feestelijk viering. Themawoord zijn ‘getrouw’ en ‘eensgezind’. Na afloop delen we nog een drankje en een hapje met elkaar.

“Samen lezen, samen delen, samen eten. Dat is het DNA van de kerk”. En zo is het maar net.

Kom! want samen met jou is het nóg leuker!