Ik ga op vakantie en ik neem mee…? Misschien denk je dan niet zo snel aan de kerk(dienst). Wellicht is het ook niet nodig, want over de hele wereld staan kerken. En hoe verfrissend en inspirerend kan het zijn om eens een dienst in een andere kerk mee te maken. Maar… de mogelijkheid bestaat!

Via Kerkomroep.nl worden de diensten in de Kruiskerk live uitgezonden. Kerkomroep.nl kun je bereiken via de webpagina Kerkdiensten op onze website. Daar vind je ook wekelijks (meestal vanaf woensdag) de orde van dienst bij de gegevens van de betreffende dienst. Overigens kun je de kerkdiensten ook later beluisteren. Dus je hoeft niet persé vroeg je bed uit.

Zo kun je de diensten in de Kruiskerk ook tijdens je vakantie mee beleven. Veel luisterplezier!