Hetvakantiebureau.nl organiseert vakantie voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is; senioren (met of zonder zorgbehoefte), mantelzorgers en hun thuiswonende partner met dementie, mensen met een licht verstandelijke beperking en mensen met een visuele beperking.

Deze diaconale vakanties worden mogelijk gemaakt door vele enthousiaste vrijwilligers. Zij staan de hele vakantieweek voor de vakantiegasten klaar om hen een heerlijke, zorgeloze vakantie te bezorgen. Zij bieden hulp, gezelligheid en een luisterend oor. Heeft u zorg nodig? Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden continueren de zorg zoals u dat thuis gewend bent. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Zelf vrijwilliger worden?
Wij zijn ieder jaar opnieuw op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. In het bijzonder zijn we op zoek naar vrijwilligers met een gediplomeerde zorgachtergrond, medewerkers in de nachtzorg en coördinatoren (week coördinatoren, recreatiecoördinatoren en zorgcoördinatoren). Uiteraard nodigen we ook mensen voor de overige functies van harte uit om zich aan te melden.

Protestantse identiteit
Het vakantiebureau.nl is onderdeel van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk en wordt financieel ondersteunt door de Protestantse Kerk Nederland.
Alle Vakanties met Aandacht hebben een open protestants-christelijk karakter. Een dominee of pastoraal medewerker is onderdeel van het vrijwilligersteam. Hij/zij verzorgt de viering en is beschikbaar voor een goed gesprek als u daar behoefte aan heeft.

Aanmelden?
Wilt u een week mee op vakantie als gast of als vrijwilliger? Kijk dan een op onze website www.hetvakantiebureau.nl. U kunt hier de vakantiegids downloaden en het reserveringsformulier voor gasten of het aanmeldingsformulier voor vrijwilligers.
Wilt u de informatie liever via de post ontvangen? Vraag deze dan aan via info@hetvakantiebureau.nl of telefonisch: (0343) 74 58 90.