Op zondag 14 april a.s. vanaf 10:30 uur ben je van harte welkom in de Kliederkerk. De viering heeft als thema: Wát een Koning! Samen gaan we op zoek naar de betekenis van Palmpasen. Er is een programma voor kinderen en (groot)ouders. We hebben een uitnodiging gemaakt. Daarin vind je het programma. Die kun je printen of downloaden en per e-mail doorsturen aan iedereen die je wilt uitnodigen.

Ook voor volwassenen zonder kinderen is de Kliederkerk een fijne viering, want naast het kinderprogramma is er voor ‘ouderen’ een eigen programma.

Op zaterdagmiddag (13 april a.s.) van 14:00 tot 15:30 uur mogen de kinderen van de groepen 1 t/m 6 en hun (groot)ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes Palmpasenstokken maken. De Palmpasenstokken worden zondagochtend aan het begin van de Kliederkerk door de kinderen binnengebracht.

Kruiskerk, St. Lucasplein 1, Roosendaal.