Dordrecht vormt op Witte Donderdag 2019 (18 april) het decor voor The Passion.
Met het thema ‘Je bent niet alleen’ legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar.

In de afgelopen twee jaar organiseerde de Raad van Kerken onder de naam HartsTocht in Roosendaal een Paasevenement. Dit jaar nodigt HartsTocht je van harte uit om samen naar de The Passion te kijken. Je kunt mee naar Dordrecht of op een groot scherm in de Levensschool alles live meemaken.

Met de bus mee naar Dordrecht?
17.00 uur: soep Bij Bosshardt – Leger des Heils Lindeburg 87a
18.00 uur: vertrek richting The Passion in Dordrecht
Zolang er plaats is in de bus kun je mee. Dus meld je snel aan!
Aanmelden via: Hartstocht-Roosendaal@outlook.com

Kun je niet mee? Kom dan naar de live-uitzending op groot scherm in de Levensschool.
Locatie: Evangelische Gemeenschap Roosendaal – Levensschool; Benedendonk 1, Roosendaal
20.00 uur: ontvangst met koffie
20.30 uur: live uitzending The Passion
Aanmelden via: Hartstocht-Roosendaal@outlook.com

Deze activiteiten worden georganiseerd door de Evangelische Gemeenschap Roosendaal. St. Norbertusparochie, de Protestantse Gemeente Roosendaal, Access en het Leger des Heils.