Op zaterdag 15 en zondag 16 juni a.s. wordt de SamenLoop voor Hoop Roosendaal gehouden. Een 24-uurs wandelestafette waarmee zoveel mogelijk geld voor het Inloophuis Roselinde en het KWF wordt ingezameld. Ook de Kruiskerk doet mee met een team onder de naam ‘De Kruiskerk loopt samen’.

Iedereen kan meedoen
Op zondag 17 maart a.s. zal het team na de dienst een presentatie geven. Aansluitend kun je je gelijk aanmelden. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per deelnemer. Graag contant te voldoen. De SamenLoop voor Hoop is voor iedereen geschikt. Voor kinderen is er op zondag 16 juni een speciale kinderloop. Die duurt een uur en deelname kost slechts € 3,- per deelnemer. Je kunt je ook aanmelden via: SamenLoop voor Hoop.

Alle deelnemers aan de SamenLoop voor Hoop ontvangen een speciaal T-shirt. Zou het niet geweldig zijn als een groot aantal mensen van de Kruiskerk meedoet? Je bent van harte uitgenodigd om de presentatie bij te wonen.

Marieke Stolk
Leane Compagne